A.Björkmans Måleri


Måleri och butik med kunden i fokus

Ett familjeföretag med rötterna i Sjulnäs sedan 1987. Vi erbjuder tjänster inom måleri, mattläggning och tapetsering. Vi servar privatpersoner, företag och offentlig verksamhet inom fyrkanten – allt från flexibla uppdrag till totalentreprenad. Vårt mål är att hålla hög kvalité på arbetet och utföra det inom utsatt tid och till rätt pris
Kontakta oss, våra målare kan ge dig goda råd och hjälp angående färgval etc.
Vi lämnar garanti på alla jobb.

MÅLNING

Vi utför de flesta sorters måleriuppdrag inomhus/utomhus och är specialister på målning av paneltak. Vi använder oss av färger från erkända märken.
Vi åtar oss såväl in- som utvändiga måleriuppdrag – allt från mindre, flexibla jobb till storskalig industrimålning. Vi är specialister på målning av paneltak och använder oss av färger från erkända märken.

MATTLÄGGNING

Vi utför mattläggning i stort och smått och är experter på våtutrymmen.
Vårt sortiment erbjuder kvalitetsprodukter från branschens ledande märken, exempelvis Tarkett, Forbo, Gerfloor och Gerbads högkvalitativa våtrumskollektion.
Björkmans måleri är auktoriserade via GVK – golvbranschens våtrumskontrol.

BUTIK

Försäljning av kvalitetsmärken inom färg, mattor och tapet. Självklart har vi alla nödvändiga tillbehör som penslar, rollers med mera. Alltid 25% rabatt på tapeter och det finns möjlighet att låna nödvändig utrustning. Välkommen in!

A björkmas logotyp

Adress: Gamla Sjulnäsvägen 16 D
946 31 Roknäs

Telefon: 070- 642 14 44

Epost: info@bjorkmans-maleri.se

Hemsida: www.bjorkmans-maleri.se