Bloms Möbler Offentlig Miljö


Vi levererar möbler och inredning till offentliga miljöer med skräddarsydda koncept för att tillgodose kundens specifika behov. Vi erbjuder ergonomiskt riktiga kontorsarbetsplatser för såväl privatpersoner som företag. Med geografisk närhet till kunden kan vi uppnå optimal möjlighet till snabb service i form av möbleringsförslag och montering. Snygga kvalitetsmöbler bidrar till en högre trivselfaktor och inspirerar till kreativitet på arbetsplatsen. Du hittar oss och vår möbelutställning i Öjebyn.

Vi är väldigt glada över det påbörjade samarbetet med Piteå Kommun där vi agerar leverantör av möbler och offentlig inredning. Avtalet började gälla fr.o.m. 1/12 2016.

Personliga, funktionella och flexibla arbetsplatser

I datorn ritar vi upp inredningen och tar fram ett koncept som möjliggör att virtuellt betrakta rummet från alla vinklar. Där kan vi också byta ut och jämföra stolar, bord skåp m.m. och möblera om tills dina förväntningar uppfylls, på så vis får vi en bild av hur det färdiga resultatet kommer att bli.

Återförsäljare av EFG (European Furniture Group)

Vi erbjuder ett brett sortiment av designade miljömöbler för såväl offentlig miljö som till det privata hemmet. Utbudet sträcker sig från kontorsmöbler till all övrig inredning såsom skrivbord, kontorsstolar, fåtöljer, förvaring, belysning, stolar, konferensmöbler, mattor m.m. Gällande offentliga miljöer samarbetar vi med flertalet producenter som erbjuder funktionella och trivsamma kontorsmöbler av högsta kvalitet. Tillsammans utformar vi individuella och praktiska möbleringsförslag.

Ergonomi

Vi kan kontorsstolar och hjälper dig att hitta rätt, en stol som passar dig! Prova gärna några dagar i din arbetsmiljö, helt utan kostnad. Vi kör ut och ställer in den på plats.

Affärsidé

Vi tillgodoser alla typer av inredningsuppdrag med offentlig inriktning som till exempel kontor, hotell, restauranger och skolor.

Ta kontakt med oss, boka en tid för möte och låt oss möblera efter dina specifika behov.
logotyp

Adress: Hammarvägen 6
943 23 PITEÅ

Öppet:
Mån-Fre kl 08.00-17.00

Kontakt:
0911-600 07

info@blomsoff.com

www.blomsoff.com