Fallström Bil AB


Fallström Bil AB i Piteå är exklusiv auktoriserad återförsäljare för nya Mitsubishi.

Mitsubishi person & transportbilar har en av Sveriges längsta nybilsgaranti på hela 5-år. På Fallström Bil AB kan Du som kund i lugn och ro bekanta dig med Mitsubishis attraktiva modeller, dom flesta finns naturligtvis även att få med in & urkopplingsbar 4-hjulsdrift och alla har miljövänliga och bränslesnåla motoralternativ. Oftast har vi alla modeller hemma för provkörning.

Din gamla bil byter vi gärna in här hos oss. Vi säljer givetvis begagnade bilar av olika märken och modeller till varierade priser. Naturligtvis lämnar vi garanti på alla våra bilar. Vi erbjuder alla våra kunder en förmånlig finansiering snabbare och smidigare än banken till konkurrenskraftiga villkor.

Företaget ägs och drivs av Peter Fallström som även tar hand om dig som kund i bilhallen. Peter har arbetat i fordonsbranschen större delen av sitt yrkesverksamma liv.

Vi håller till på Batterigatan 3 ”Granne med Piteå Tennishall”. Vi har gott om parkeringsplatser till Ert förfogande utanför vår bilhall.

”Vi bjuder alltid våra kunder på gott nybryggt kaffe! Välkommen in till oss på Fallström Bil för att se på din nästa bil, vare sig den är ny eller begagnad.

Vårat motto är ” Diligimus Carros” vilket betyder ”Vi älskar bilar”.

Varmt välkomna!
Peter Fallström VD/Ägare

Polisen logotyp

Adress: Batterigatan 3
941 47 PITEÅ