Kontorsteknik


Företaget startades 1984 och har servat skrivmaskiner, skrivare och kopiatorer sedan dess, 1989 började vi även sälja telefonväxlar. 1999 skedde ett ägarbyte då Emil och Bertil Eriksson förvärvade verksamheten av grundaren. Sommaren 2015 gick Bertil i pension och numera är företaget helägt av Emil Eriksson.

Kontorstekniks mål är att erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter till humana priser samt en lokal service i toppklass. Vårt produktsortiment omfattar mer än 10000 artiklar, allt från suddgummin och pennor till datorer, kontorsmaskiner och telefonväxlar. Vi möblerar butiker, arbetsplatser och kontor med produkter från ett flertal svenska samt utländska möbeltillverkare. Kontorsteknik värnar om en långvarig relation, just därför vill vi hjälpa dig att få den lösning som passar just er bäst, oavsett om det gäller rätt register till pärmarna, en avbrottsfri utskriftsmiljö, eller ett integrerat data- och telefonisystem för arbetsplatsen.

Vi levererar kontorsmaskiner för alla behov, från små bordskrivare för hemmabruk till kraftfulla dokumentlösningar för företag med högt ställda krav. För närvarande har Kontorsteknik 5 medarbetare som servar kunder i hela Norrbotten och norra Västerbotten, samt externa partners som hjälper till att serva våra kunder i övriga delar av Sverige.

Välkommen till Kontorsteknik!
Personlig service och support med allt du kan tänka dig behöva på kontoret.
Kontorsteknik logotyp

Adress: Medborgargatan 3
942 33 ÄLVSBYN

Öppettider:
Vardagar 09.00-17.30

www.kontorsteknik.se