Snickeri Bygg & Marint AB


Snickeri Bygg & Marint har sitt ursprung i en båtfamilj och är ett företag som gått i arv i flera generationer. Redan i tidig ålder var hantverk och skapande med händerna något som föll sig naturligt för familjemedlemmarna. Vi är den personliga entreprenaden som ger ett kvalitetsfyllt och personligt resultat.

Vårt mål på Snickeri Bygg & Marint är att på ett smidigt sätt förverkliga dina idéer och önskemål. Har du en tanke, kanske en skiss på ett kuvert eller bara en idé om hur det ska se ut? En idé räcker för att vi ska kunna spinna vidare! Vi hjälper dig i processen och stöttar dig med vårt kunnande. Vi vill att du som kund ska känna att resultatet blev som det var tänkt. Vi lämnar gärna en offert så du vet vad jobbet kommer att kosta innan vi börjar. Uppdrag som involverar el och vvs förmedlar vi vidare och samordnar så att det blir så kostnadseffektivt som möjligt

Vem är VD:n Per?

Jag är en mångsysslare som hunnit med en hel del i mitt liv. Jag kommer från en båtfamilj och min morfar är båtbyggaren Hans Fjällström från Håkansö, Norrfjärden. Min far tog sedan över verksamheten, nu under namnet Auto-Marin. Sommaren 2012 startade jag Snickeri Bygg & Marint.

Redan i tidig ålder fick jag vara med i båtbyggeriet vilket senare resulterade i att jag byggde en egen båt vid 18 års ålder. Hantverk och skapande med händerna har alltid fallit mig naturligt. Jag är utbildad till mekanisk svarvare/svetsare, började jobba som möbel-och specialsnickare på Siverts Snickerifabrik. Efter några år på fabriken bytte jag bana och började jobba på Crossfix småmaskinverkstad. Motorer och bilar har varit ett stort fritidsintresse i över 15 år, speciellt inom Dragracing i bl.a. Monica Öbergs Topfuel-team. Snart var jag tillbaka till trät, via jobb hos Wiklunds Ledstångssnickeri, och det var då jag hittade mitt rätta element.

Unik?

Kanske, den breda kompetensen inom de många områden jag samlat på mig genom åren ger mig trygghet i arbetet.
Ledord: Den som ger upp är första förlorare.

Affärsidé

Vårt totalåtagande skall säkra ett angenämt och bekymmersfritt hantverk för våra kunder, privatpersoner och företag. Mitt arbete utförts med en god känsla som motsvarar eller överträffar kundens känsla!
Med känsla – För känsla!

Välkommen in på en kopp kaffe så planerar vi dina byggdrömmar tillsammans.
Vänliga hälsningar, Per.

www.sbm.nu

Besök vår hemsida och hitta inspiration!
logotyp

Adress: Jönsbyvägen 119
945 91 NORRFJÄRDEN
Öppettider: Mån-Fre 07-16Per Söderberg


Zakarias Berggren


Andreas Pettersson